Administracion de fincas blog

Una forma distinta de administrar

Anell Ciclista a Valencia

on 20 marzo, 2017

indiceL’Anell Ciclista s’ha convertit, tan sols deu dies després de la seua entrada en servici, en la infraestructura per a bicicletes més utilitzada de la ciutat, segons ha explicat el regidor de l’Àrea de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, en la presentació de la imatge gràfica que, sota el lema “València camina cap al futur”, difon alguns dels avantatges d’este anell que recorre la ronda interior: més llibertat per a triar, més espai per als vianants i menys contaminació.

Amb la presentació del cartell sobre l’Anell Ciclista, obra de la dissenyadora Julia Cejas, l’Ajuntament vol posar en valor una infraestructura “que els ciclistes ja estan usant massivament”, segons ha informat Grezzi, que ha ressaltat l’especial significació d’una obra “que és bidireccional, que es troba en un entorn molt important, com és el centre històric, i que està protegida i interconnectada amb les altres infraestructures ciclistes”.

Algunes d’eixes característiques són les que arreplega un cartell que incorpora el lema “València cap al futur” i que destaca tres característiques de l’Anell Ciclista: “Més llibertat per a triar. Més espai per als vianants. Menys contaminació”. Grezzi ha reiterat que la seua construcció “representarà un abans i un després en la ciutat per tot el que hem aconseguit: poder baixar les motos de les voreres, ampliar les voreres perquè el pas dels vianants siga més accessible i més segur; hem millorat parades d’autobusos, habilitat nous passos de vianants amb semaforització, i tot açò ens satisfà i ens enorgullix perquè millora la ciutat en un entorn més amable com ha de ser la ronda interior”.

MÉS FÀCIL I SEGUR

Grezzi ha destacat igualment que “ja no hi ha pràcticament bicis circulant per les voreres” i també “la reducció de la velocitat que fa que tot l’entorn siga ambientalment més sa i segur per a tots”. Igualment ha assenyalat que “al costat dels altres carrils bici que s’estan construint, farà que siga molt més fàcil i segur circular amb bicicleta”.

L’Anell Ciclista, que ha suposat destinar un carril de circulació a vehicles 100 % nets, ha suposat igualment la col·locació d’una senyalística que afavorisca “una relació entre totes les formes de desplaçar-se per la ciutat més respectuosa i més cívica”, en paraules de Grezzi, que ha destacat la falta d’incidents en els seus deu primers dies de funcionament.

”Estem verdaderament contents de com està funcionant”, ha dit Grezzi. El regidor ha afegit que, atés que ens trobem en unes dates molt especials prèvies a la setmana fallera, “esperarem una mica més de temps per a donar dades d’usuaris en una situació més quotidiana i normalitzada”, a més d’insistir en l’augment de la seguretat per a vianants i per a ciclistes en el centre de la ciutat. “Hem comprovat que els ciclistes estan respectant la preferència de pas dels vianants”.

Grezzi ha reiterat el seu suport “als tècnics que han intervingut en l’obra pel bon treball realitzat i la professionalitat que han demostrat”, i ha recordat els premis concedits a l’Ajuntament de València en l’àmbit de la mobilitat sostenible, l’últim d’ells per la Comissió Europea per l’organització de la Setmana de la Mobilitat de l’any 2016.

S’ha referit igualment a la recent posada en servici del tram de carril bici Porta de la Mar-Pont de l’Exposició-Benimaclet i del tram de l’avinguda del Cid, en construcció, que “també seran claus per a l’increment del nombre d’usuaris de la bici. Estem promovent una nova cultura de mobilitat en què serà més fàcil moure’s amb bicicleta que amb el cotxe privat”.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


6 + 3 =