Administracion de fincas blog

Una forma distinta de administrar

Una forma diferent d’administrar “Su Comunidad”

on 5 septiembre, 2018

tomatesExperiència, eficiència i un gran servici a molt bon preu

Espais per conviure Coop.V, naix amb la vocació de prestar un servici a les comunitats de forma diferent, amb l’administració i gestió integral d’edificis i solucionant tant els aspectes quotidians de la comunitat com oferint noves alternatives per a aprofitar els espais comuns d’una forma eficient i pràctica.

Per la nostra experiència en administració de finques i en altres sectors, podem concebre els espais comuns (trasters, corrals, vestíbuls, espais annexos, locals, terrasses, jardins, etc…) com a oportunitats per a posar en pràctica xicotets projectes que poden aportar un valor afegit a la comunitat. Més informació: “Otros Servicios“.

Des de Acceso Clientes” podrà també participar activament en la gestió de LA SEUA comunitat de propietaris, des de la plataforma interactiva que posem a la seua disposició. En ella podrà tindre accés a tota la documentació de la seua comunitat, oferint-li màxima transparència en l’administració de la seua finca, així com la possibilitat de comunicar-se de forma fàcil amb la resta dels participes de la seua comunitat.

Espais per conviure millorarà la relació veïnal i amb el seu administrador, fent que l’administració de la comunitat siga quelcom que compartir, aportant idees i tenint la tranquil·litat que té contractada la millor opció calidad/precio en els seus subministraments i contractes.

Tal com avancem en la presentació de la nostra web, Espais per conviure Coop.V entén els espais comuns dels edificis com a oportunitats per a dotar d’un valor addicional a la seua comunitat de propietaris. Per a això, relacionem a continuació, diferents possibilitats de projectes a realitzar en la seua comunitat, previ estudi tècnic del mateix:

Horts urbans en cobertes comunitàries

 

Estudiar la dita possibilitat, per a generar consum propi, o bé per a generar uns xicotets ingressos addicionals, fomentant amb això al mateix temps, un consum responsable i respectuós amb el nostre entorn.

 

Elaboració de projectes paisatgístics y d’horticultura

 

En urbanitzacions i concentracions de cases amb espai suficient per a això, podent convertir-se en espais per a l’aprenentatge dels mas xicotets a l’estar en contacte directe amb la naturalesa i el seu cicle, encara que siga a xicoteta escala, i per als majors pot representar igualment una oportunitat de tindre xicotets espais saludables prop de casa.

 

Eliminació de barreres arquitectòniques

 

Pensem en les persones amb alguna minusvalidesa i persones amb mobilitat reduïda, i el nostre objectiu, és pensar en com fer mes còmode l’accés i l’eixida, tant de la pròpia vivenda com de l’edifici, eliminant els elements que obstaculitzen o impedixen la mobilitat.

Ascensors Ecològics

 

Gestionem la instal·lació d’ascensors pensats perquè l’energia que es produïx durant el moviment del mateix, siga reutilitzada per a alimentar altres servicis comuns de la comunitat (llum escala, bombes d’aigua, etc) , o inclús per a les pròpies vivendes, amortitzant la inversió realitzada d’una forma molt més ràpida, i disminuint el consum d’energia elèctrica, amb la disminució de l’impacte ecològic que això suposa.

Gestió de lloguers y venda d’Immobles

 

Si disposa d’algun pis, garatge o qualsevol altra propietat que necessite llogar o vendre, no dubte a contactar amb nosaltres, li assessorarem per a resoldre totes les seues inquietuds tècniques, financeres i legals respecte al seu immoble. També gestionem el certificat d’eficiència energètica, obligatori per a l’arrendador/vendedor a l’hora de promocionar el seu immoble i d’obligada entrega junt amb el contracte d’arrendament o venda.

Assessoria Fiscal, Laboral i Comptable

 

ASSESSORIA FISCAL, LABORAL I COMPTABLE per a la gestió de la seua empresa (SL, SA, Comunitat de Béns, Cooperatives , Associacions, Autónomos…) , així com la realització de Declaracions de Renda a nivell particular.

Espais-per-Conviure-Coop.V-Tarifes-Assessoria

 


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


6 + 8 =