Administracion de fincas blog

Una forma distinta de administrar

Ascensors Ecològics

on 13 octubre, 2016

Els edificis haurien d’estar equipats amb ascensors sostenibles des del punt de vista mediambiental, social i econòmic, que s’integren tant en les noves construccions com en les ja existents. La indústria dels ascensors apunta també als criteris de sostenibilitat i eficiència energètica que prevalen en el mercat internacional. Entre els seus avantatges destaquen: l’aprofitament de tota l’energia que genera el moviment de l’ascensor; la reducció del consum energètic; la modificació del motor; la creació de cabines sostenibles, eficients i més lleugeres; i la busca de materials econòmics i fàcilment reciclables per als components dels aparells.

Reducció del Consum Energètic

El consum energètic dels ascensors suposa en l’actualitat un 3% de la demanda total de l’edifici, per la qual cosa el sector es planteja com a objectiu prioritari reduir-ho al màxim en els pròxims anys. Amb este propòsit, es remenen interessants i innovadores alternatives, algunes de les quals partixen de la modificació del motor així com del sistema de control del mateix.

Més econòmics que els elevadors tradicionals

Junt amb els avantatges mencionades, els ascensors ecològics són més econòmics que els tradicionals, ja que no sols es treballa per a minimitzar els gastos energètics de totes i cada una de les parts de la màquina, sinó que estes innovacions redundaran en benefici de la butxaca de les comunitats de veïns i dels propietaris de vivendes que tinguen ascensors propis.

 

Para mes informació no dubte a posar-se en contacte amb

EspaisperConviure

Telèfon: 602691517

info@espaisperconviure.es
www.espaisperconviure.es»

 


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


7 + 9 =